ÜLKER VE KEMALETTİN BAŞAR ANAOKULU
ATATÜRK MAH. MÜDERRİS OSMAN EFENDİ CAD. ÜLKER VE KEMALETTIN BAŞAR ILKOKULU BLOK NO: 30 KELKİT / GÜMÜŞHANE

VİZYON

Okulumuz; Eğitimin Okul Öncesi Çağında başladığını bilerek; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık; beden, zihin, ruh ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, sürekli kendini yenileyen ve değiştiren, bir üst öğrenime hazır, milli ve manevi bakımından donatılmış, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laikliğe bağlı bireyler yetiştirmektir.ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek vatan, millet, bayrak, insan sevgisini benimseyen, mili ve manevi değerlere bağlı yeniliklere açık araştıran, çağdaş ufku geniş bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi oluşturmak. Şeklinde sunduğumuz misyon ve vizyonumuza uygun olarak stratejik hedefler belirlenmiştir.

MİSYON

Çocuklara bir ikinci yuva olarak; sıcak temiz ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgi ve becerilerini kullanmalarını, kendine güvenmelerini, çevreyle iyi bir iletişim kurmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamak; sosyal duygusal ve fiziksel tüm problemlerini okul, veli işbirliğiyle çözümlemeye çalışmaktır.Yüksek karakterli, araştıran, yenilikçi ve sonuca ulaşabilen bireyler yetiştirebilmek için eğitim ortamları hazırlar plan ve programlarını eşitlik ilkesi çevre şartları çocukların ilgi, istek ve yetenekleri gelişim özellikleri doğrultusunda uygun yöntem ve teknikleri geliştirir.

Okulumuz BEYAZ BAYRAK ve BESLENME DOSTU OKUL BELGELERİNİ ALMIŞ BİR OKULDUR.
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA SABAH GRUBU VARDIR.

OKULUMUZDA SABAH GRUBU VARDIR.

8.00- 13.00

kalorifer /DOĞALGAZ

İL MERKEZİNE 59KM´DİR OKULUMUZ KELKİT İLÇE MERKEZİNDEDİR.